Projectmanagement

De wereld om ons heen verandert voortdurend. Het is van levensbelang voor organisaties om zich aan te passen aan die ontwikkelingen. Hoe kan je inspelen op de veranderende markt, wie gaat de veranderingen doorvoeren, hoe kan je dat proces begeleiden? Gaat u dat zelf doen of iemand die u daarbij helpt?

Aanpak van veranderingen

Een projectmatige aanpak is vaak de beste manier om veranderingen door te voeren. Voor een succesvolle afloop is een ervaren projectmanager een belangrijke factor. Ook bij zelfsturende teams is ervaring van crusiaal belang. Communicatieve vaardigheden worden steeds belangrijker. Bij projecten waar veel van af hangt is het zinvol om in de loop van het traject één of meerdere onafhankelijke audits te laten uitvoeren. U krijgt dan een analyse van de 'gezondheid' van het project, waar risico's zitten en suggesties voor verbetering. En als een project vastloopt vindt een ervaren projectmanager altijd een manier om het project tot een acceptabel eind te brengen.


Wat kan Ibis Consultancy voor u betekenen?

Ibis Consultancy heeft veel ervaring met het leiden van veranderingstrajecten.
Wij ondersteunen klanten door:
. leveren van projectmanagers
. geven van trainingen op het gebied van projectmatig werken, methoden en technieken en 'communicatie vaardigheden'
. invoeren van projectmatig werken in de organisatie
. coachen van projectleiders
. uitvoeren van audits
. vlot trekken van gestagneerde projecten

Vraag vrijblijvend een gesprek aan over de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.